Aseară la București a fost cea mai mare manifestație de după 1989. În Timișoara, Cluj și Sibiu au fost câte 10.000 de oameni pe stradă. În Arad 200.

Nu mă indignez, nu sunt dezamăgit. Este o acțiune voluntară. Dacă crezi că prezența ta are vreo importanță, ieși. Dacă nu, nu. Dacă ești convins că orice ai face, nu se schimbă nimic în țara asta, prin urmare nu faci nimic, poate fi chiar o atitudine logică. Nu consumi timp și energie cu lupta cu morile de vânt.

Problema este că în timp ce tu stai, ei fac. Fac legi, fac derogări de la legi, dau amnistii, fac licitații, fac contracte. Toate aste nu doar pe banii tăi, ci și pe banii copiilor tăi. Dacă crezi că ai primit mai mulți bani la salariu, te rog să revii la acest articol în iulie 2017 și să vezi cât valorează salariul tău față de cel din decembrie 2016. Vei trăi la fel, nu vei avea nici un avantaj material din venirea la putere a acestor mizerabili. Singura diferență va fi că ei vor fi liberi, spălați, albiți, și vor fura  cu mai mult elan. Tu vei avea prețuri mai mari, impozite mai mari, rate la bancă mai mari iar banii pe care îi primești tu acum vor atârna ca o piatră de moară de gâtul copiilor tăi. Asta dacă copiii tăi vor mai fi cetățeni români.

Dacă crezi că este inevitabil să se întâmple așa, dacă crezi că este bine așa sau dacă crezi că nu se va întâmpla așa, te rog du-te la casieria PSD și donează între 5 și 10 la sută din salariul tău pe anul acesta. Cu atât îți vor crește cheltuielile de trai în 2017. Dacă nu se va întâmpla așa poți să-mi spui Cuțu. Sau Pisi, că noi aseară am fost cu mâța la demonstrație.